Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Naprakész sajtószemle
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül:
TV / rádió / internet... »

Csatlakozz hozzánk!
Legyél az önkéntesünk, a Mozgalomnak szüksége van Rád... »

Mit tehetsz Te?
Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat...»

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: TV-ben


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények


2017     2016     2015     2014     2013     2012


Reggeli járat: Fishing On Orfű

Hír TV, 2017. április 21.

Családbarát fesztivál lesz az idei Fishing On Orfű. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom különleges programokkal várja a szórakozni vágyó gyermekeseket is.


 


Ma délelőtt: Bemutatták a Gyermekbirodalom programot

M1, 2017. április 19.

12:37-től: "A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fishing on Orfű Fesztivál szervezőinek közös sajtótájékoztatója volt ma délelőtt Budapesten, ahol számos, a rendezvényhez fűződő információ is elhangzott, egyebek mellett bejelentették a Gyermekbirodalom programját is."


Délelőtt: A láthatatlan munka napja

Bonum TV, 2017. április 4.

"Április első keddje a láthatatlan munka világnapja. Erről fogunk most beszélgetni Ujvári Enikő projektmenedzserrel, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomból."


 


Ez történt...: Könyv a boldogság kereséséről

Promonitor TV, 2017. április 4.

2:09-től: "Skrabski Árpád és Kopp Mária, a néhai szociológus-pszichológus házaspár: A boldogságkeresés útjai című könyve lányaik, Fruzsina és Luca gondozásában jelent meg ismét, a témával foglalkozó, egyéb írásaikkal bővített kiadásban. A könyvből többek között az is kiderül, hogy a boldogság nem a cél, hanem az út, amin haladunk."


HírHarminc: Házasság Hete Konferencia

PAX TV, 2017. március 6.

"A 2017. évi Házasság Hete rendezvénysorozat egyik központi programja az a konferencia volt, melyre február 16-án került sor a Magyar Tudományos Akadémián a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében."

 


Család és otthon: Családbarát szemlélet

M1, 2017. február 26.

00:36-tól: "Családbarát szemlélet, illetve egyensúlyteremtés a munka és a magánélet között. Ezek a témák álltak annak a konferenciának a fókuszában, amely a házasság hetének egyik központi rendezvénye volt."

 


Család-barát: Mitől jó egy apa?

Duna TV, 2017. február 17.

43:13-tól: "Az apa szerepe, avagy lehet valaki jó férj, jó családapa és jó munkaerő is egyszerre... Szerencsére nagyon sokféleképpen lehet valaki jó apa és nincs is erre recept. Mindenki a saját személyiségének, saját családi közegének megfelelően kell, hogy jó apává váljon. Van azonban offline és online apaság..."


Híradó 7 óra: Sokat javult a fiatalok munkavállalási kedve

Hír TV, 2017. február 17.

01:54-től: A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 20 éve nem házasodtak annyian, mint 2016-ban. „Emögött különböző tényezők állnak. Az egyik a közgondolkodás, a közhangulat. Hogy a házasságnak az értékéről, a fontosságáról az egyén életében, kiteljesedésében betöltött pozitív szerepéről nagyon sok szó esik..."


Híradó: Beneda Attila: A házasságban gyermeket vállalni valódi életszövetség

M1, 2017. február 16.

7:18-tól: "Gyermeket vállalni házasságban a legjobb, hiszen ez egy valódi életszövetség - mondta a család- és népességpolitikáért felelős helyettes államtitkár Budapesten. Beneda Attila a Házasság hetén a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendezvényén arról is beszélt, hogy ez minden mást felülír."


Család-barát: Mozgalom a kívánt, tervezett gyermekek megszületéséért

Duna TV, 2017. február 16.

20:43-tól: "A fő célkitűzésünk az, hogy a fiatalokat abban segítsük, hogy egy olyan társadalom vegye őket körül, ahol lehet gyermekeket szülni és megszülhessék azokat a gyermekeket, akiket fiatal korukban elterveznek, de a statisztikák azt mutatják, hogy sajnos nem annyi gyermek születik, mint ahányat szeretnénk."


Ma délelőtt: A Házasság hete - Egyensúly a munka és magánélet között

M1, 2017. február 16.

11:05-től: "Összeegyeztethető-e a család és a munkahelyi élet? Ezzel a címmel szervezett konferenciát a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Budapesten a házasság hete alkalmából."

 


Magyarul Balóval: Gyerek vagy karrier: dönteni kell?

RTL Klub, 2017. február 15.

"Magyarországon – ahogyan általában Európában is – a nők egyre később szülnek és a családok kevesebb gyereket vállalnak, mint szüleik vagy nagyszüleik. A gyerekvállalást támogató különféle kormányzati intézkedések ellenére az újszülöttek száma nem akarja elérni az évi százezres számot – de ez sem lenne elég a népességcsökkenés megállításához."


Reggeli járat: A házasság hete

Hír TV, 2017. február 15.

"Családbarát szemlélet, munka-magánélet egyensúly konferencia a Magyar Tudományos Akadémián. Az eseményről Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom programvezetője beszélt."

 


Napi Aktuális: Kutatás a részmunkaidőről

Echo TV, 2017. január 31.

"Mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldalon igény lenne a részmunkaidős foglalkoztatásra, amely nemcsak a dolgozók, elsősorban az anyák számára nyújtana könnyebbséget, hanem a cég iránti elköteleződés is emelkedne - többek közt ezt tartalmazza a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kutatása. De ha jó mindenkinek, akkor miért nincs elegendő részmunkaidős állás?"


Híradó: Egyre többen dolgoznának részmunkaidőben

M1, 2017. január 24.

13:27-től: "Egyre többen dolgoznának részmunkaidőben, tehát nem nyolc órában, hanem mondjuk négy vagy éppen hat órában, mert így többet lehetnének otthon a gyerekekkel. Egy friss kutatás szerint a cégek oldaláról is van erre igény, akár állami támogatást is lehet ehhez kapni."


Délelőtt: Részmunkaidős foglalkoztatás

Bonum TV, 2017. január 19.

A fiataloknak és munkavállalóknak problémás terület, hogy meg tudják teremteni a munka és magánélet közötti egyensúlyt. Munkáltatói oldalról például a részmunkaidős foglalkoztatás bevezetése nagy segítséget nyújtana elsősorban a kisgyermekes munkavállalónak megtalálni ezt az egyensúlyt, miközben ezzel a lehetőséggel mindkét fél csak nyerne.

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!