Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Kopp-Skrabski-díj szavazás végeredménye
A díjazottak megtekintése... »

Csatlakozz hozzánk!
Legyél az önkéntesünk, a Mozgalomnak szüksége van Rád... »

Te mit tehetsz?
Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat...»

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: Interneten


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Család ÉS Karrier – Nem utópia!

csaladhalo.hu, 2018. február 16.

Mit gondolnak a mai egyetemisták a gyermekvállalásról? Milyen szerep jut az apáknak a családi élet alakításában? Szükségszerű, hogy a nők húzzák be a kéziféket, vagy az ő karrierjük is haladhat a maga útján, ha egy házaspár gyermeket vállal? Többek között ezekről a kérdésekről is szó volt csütörtökön a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által szervezett Család és Karrier konferencián.


Vándorbölcső programot indítanak

e-nepujsag.ro, 2018. február 6.

"Március 24-én a Gyarapodó magyarság mozgalom keretében indítják útjára az Úz völgyében, Csinódon a Vándor- bölcső programot, mely az anyaországi Három királyfi, három királylány mozgalom keretében működő Vándorbölcső projekttel közösen működne."


BEMUTATKOZIK A HÁROM KIRÁLYFI, HÁROM KIRÁLYLÁNY MOZGALOM

egeszsegmagazin.hu, 2018. február 6.

Ötleteink közt szerepel, hogy támogassuk és segítsük az olyan helyi közösségeket, amelyek összefogják a családokat. Fontosnak tartjuk a család és a karrier egyensúlyát, ezért az Év Családbarát Vállalata-díjjal minden évben jutalmazzuk azokat a vállalatokat, amelyek családbarát munkahelynek számítanak.


Megjelent a Debreceni Korzó februári száma

dehir.hu, 2018. február 1.

A szokásos harmadik oldalas jegyzet szerzője ezúttal Engler Ágnes, a Debreceni Egyetem oktatója és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom debreceni vezetője. Írásának témája: "A család igazi erőforrássá válhat, ha – a jól működő kapcsolatok révén – a szűkebb és tágabb család tagjai harmonikusan visznek a közösségbe és vesznek ki onnan időt, energiát, odafigyelést, szeretetet."


NOVÁK KATALIN: A CSALÁDSZERVEZETEK ÖSSZEFOGÁSA HOZZÁJÁRUL A CSALÁDOK ÉVE SIKERÉHEZ

magyaridok.hu, 2018. január 26.

"Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke kiemelte, hogy nagyon jó az együttműködés a családszervezetek között, adminisztratív kérdésekben is sokszor egyeztetnek, és közös programokat is rendszeresen megvalósítanak."


Lobogó hirdeti Tapolca újszülöttjeinek érkezését

veol.hu, 2018. január 26.

"A városban a polgármesteri hivatal homlokzatán mostantól minden újszülött érkezésekor Isten hozott – Tapolca feliratú babazászló leng. Dobó Zoltán polgármester elmondta, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom céljaival egyetértve, hasonlóan más településekhez, Tapolca is elkészíttette a babazászlóját, hogy az a városházára kitéve hirdesse: új tapolcai polgár született."


Kiemelkedő szakmai eredményeket ismert el az EMMI

polgarportal.hu, 2018. január 23.

"Az önkéntesség, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyteremtése és a gyermekvédelem területén kiemelkedő munkát végző embereknek adtak át miniszteri elismeréseket kedden Budapesten. A díjazottak között volt a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány."


Beszámoló a parajdi Angyalváró ünnepségről

haromkiralyfi.hu, 2018. január 17.

2017-ben is részt vettünk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hagyományos karácsonyi programján, a parajdi Angyalváró ünnepségen, ahová Erdély minden pontjáról több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermek érkezett. A gyermekek örömteli karácsonyához, adományozóink jóvoltából, mi is hozzá tudtunk járulni közel 500 cipősdoboz ajándék összeállításával.


Top 10: Ez történt 2017-ben Budafok-Tétényben

budafokteteny.hu, 2018. január 11.

"Tavaly nyáron vehettük át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól a Családbarát hely címet. Velük együtt szerveztük meg szeptemberben az országos családi napot, ahol több helyszínen, ingyenes programokkal, koncertekkel, előadásokkal, játszóházzal vártuk a család minden tagját."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!