Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Babára vágyva - Országos roadshow
Interaktív beszélgetős esteket szervezünk a termékenységről... »

Kopp-Skrabski-díj 2018
Pályázatot hirdetünk a díj elnyerésére.
Javasolj jelöltet március 15-ig... »

Családbarát Kórházi Osztály 2018
Március 19-ig lehet pályázni a díjra... »

Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Sajtómegjelenéseink

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: Interneten


Online     TV     Rádió     Kopp Mária-interjúk     Közlemények     Blog


2018     2017     2016     2015     2014     2013     2012


Segítség babára vágyóknak - Még jelentkezhetsz a programra!

fmc.hu, 2018. március 19.

"Ma Magyarországon minden hatodik párt érintenek a termékenységi problémák. A kudarcokkal szembenézni, segítséget kérni nem könnyű. Ebben igyekszik támogatást nyújtani a Babára vágyva programsorozat, melynek ingyenes fehérvári állomása március 23-án, pénteken 18 és 21 óra között lesz a SZÉNA Egyesület szervezésében."


SIKERÜLT A VILÁGREKORD!

babafalva.hu, 2018. március 12.

"A helyszíni becslések szerint világrekordot döntött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Egy időben tízezernél is több felnőtt és gyerek vett részt a kísérletben. Fantasztikus hangulatban gyűltek össze a családok március 11-én 11 órakor országszerte, hogy felállítsák az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját."


Több mint 3000 gyereket emeltek a magasba a hétvégén

babanet.hu, 2018. március 12.

"Ilyen még nem volt! – Nagyszabású világrekordot állított fel hétvégén a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amelynek keretében, az előzetes számítások alapján, több mint 3000 kisgyereket emeltek magasba országszerte. A Családok Éve programsorozat részeként hívták fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Világrekordot döntött Istenes Bence és Csobot Adél

borsonline.hu, 2018. március 12.

"Nincs is jobb időtöltés vasárnap délelőtt, mint hogy világrekordokat döntsenek – vallja Istenes Bence, aki várandós párjával és gyermekével látogatott el egy eseményre, és világrekorderként távozott. Gyerekzsivaj töltötte be vasárnap a Budapest Kongresszusi központot. A szülők és a kicsik azért érkeztek, hogy világrekordot döntsenek, minél több gyereket levegőbe emelve egy időben."


Tavaszköszönő flashmob a családokért

hiros.hu, 2018. március 11.

"Világrekordot állított fel vasárnap Magyarország. Több ezer gyereket emeltek fel a szülők egy tavaszköszönő flashmob keretében. Kecskeméten is több százan csatlakoztak az akcióhoz. A cél az volt, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Világrekordra készül Böjte Csaba

valasz.hu, 2018. március 8.

"Nem mondom, hogy a demográfiai trendek javítására született ötletek netovábbja egy Guiness-rekord felállításának kísérlete. De ha ez kell a világnak, akkor legyen. Mindenki, akinek fontos a népesedési helyzet, március 11-én emeljen a magasba egy gyermeket! – hangzik a Három királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívása."


Három szuper kezdeményezés, nem csak apróságoknak

teleelettel.hu, 2018. március 8.

"Vannak tényleg érthetetlennek és haszontalannak tűnő Guinness-rekordok, de amit itthon a Három királyfi, Három királylány mozgalom meghirdetett, ahhoz ezeket a jelzőket a legkevésbé sem lehetne kapcsolni. Március 11-én ugyanis bárki részt vehet az ország több városában az egyszerre a legtöbb magasba emelt kisgyermek Guinness-rekordjának felállításában."


Vágyakozni, de nem csak várakozni – elindult a Babára vágyva programsorozat

csaladinet.hu, 2018. március 7.

"A nehezített babafogadás problémája Magyarországon minden ötödik párt érinti. Ezért tartotta fontosnak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, hogy a tabukat és a sztereotípiákat mellőzve hiánypótló programot szervezzen. A Babára vágyva című rendezvényen mindenki választ kaphatott a kérdéseire."


A vitákat szeretni kell

haon.hu, 2018. március 7.

"Konszenzus vagy konfliktus? avagy a viták helye a párkapcsolatban címmel tartottak előadást a Párkapcsolati Szabadegyetem című sorozatban, a Debreceni Egyetem Mentálhigiéniás és Esélyegyenlőség Központ és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közös szervezésében, szerdán az egyetemen."


Emelj magasba egy gyereket! - családi wellness hétvégét nyerhetsz

civishir.hu, 2018. március 7.

"Vasárnap délelőtt 11 órakor az ország több pontján emelik fel a szülők kisgyermekeiket, amellyel egyrészt szeretnék beállítani az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját, másrészt pedig ezzel az akcióval felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára."


Gyerekeket a magasba, Debrecen!

hajdupress.hu, 2018. március 7.

"Debrecen városa, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom cívisvárosi kirendeltsége 2018. március 11-én Emeljünk magasba minél több gyereket! címmel világrekord-megdöntési kísérletre invitál minden gyermekkel vagy gyermekekkel rendelkező családot. A részletekről a program szervezői a Kölcsey Központban sajtótájékoztatót tartottak."


Világrekord kísérletre készülnek a debreceni családok is!

haromkiralyfi.hu, 2018. március 7.

"Engler Ágnes, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom debreceni vezetője elmondta, hogy a szervezők azt szeretnék, ha minél több család eljönne és megmutatná, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. A programsorozatnak része egy világrekord kísérlet is."


Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

infostart.hu, 2018. március 6.

"Emeljünk magasba minél több gyereket! - ezzel a felhívással hívnak mindenkit egy világrekord felállítására vasárnap, a Családok Éve programsorozat keretében. A rekordhoz kapcsolódóan országszerte ingyenes rendezvényekkel várják az érdeklődőket."


Döntött a kormány: 10 milliárd forint jut családbarát szülészetekre

csalad.hu, 2018. március 5.

"Fontos, hogy az intézményekben tiszteletben tartsák mindenki méltóságát, a szülés élménye egy életre meghatározó. Ha jó élmény volt, könnyebben vállalnak újabb gyermeket a párok. Erről beszélt Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munka-magánélet egyensúly programjának felelőse is."


Tízmilliárd forintot szánnak családbarát szülészetekre

24.hu, 2018. március 5.

"Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munka-magánélet programvezetője a sajtótájékoztatón arról beszélt, támogatni kell a szülőket abban, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek, ezért támogatni tudják a kormány elképzelését. Egyúttal közölte, hogy a Magyar Kórházszövetséggel együttműködve elindították a Családbarát kórházi osztály díjat, a „jó gyakorlat” népszerűsítéséért."


Belépés szigorúan csak gyerekkel!

bama.hu, 2018. március 1.

"Nagyszabású világrekord kísérletre készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom - 2018. március 11-én több ezer kisgyereket emelnek majd magasba országszerte. A kezdeményezés célja, hogy a Családok Éve programsorozat részeként felhívja a figyelmet, mennyire csodálatos dolog a gyermeknevelés. Hozd el Te is kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod vagy akár kisunokád."

Vágyakozni, de nem csak várakozni – elindult a Babára vágyva programsorozat

csaladhalo.hu, 2018. február 28.

"A nehezített babafogadás problémája Magyarországon minden ötödik párt érint. Ezért tartotta fontosnak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, hogy a tabukat és a sztereotípiákat mellőzve hiánypótló programot szervezzen."


Emeljük a magasba a gyerekeket: rekordkísérlet részesei lehetünk Debrecenben

dehir.hu, 2018. február 23.

"A Három Királyfi, Három Királylány mozgalom „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Családok évében. A cél, hogy világrekordot döntsenek, melyhez március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára..."


Novák Katalin: A munka és a család összeegyeztethető

nemzedek.mandiner.hu, 2018. február 20.

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családok éve 2018 programsorozat keretében a Házasság hetén, február 15-én tartotta hagyományos Család és karrier konferenciáját a Magyar Tudományos Akadémián. A jelenlevőket Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz  Munka – magánélet egyensúly programjának vezetője köszöntötte."


Család ÉS Karrier – Nem utópia!

csaladhalo.hu, 2018. február 16.

Mit gondolnak a mai egyetemisták a gyermekvállalásról? Milyen szerep jut az apáknak a családi élet alakításában? Szükségszerű, hogy a nők húzzák be a kéziféket, vagy az ő karrierjük is haladhat a maga útján, ha egy házaspár gyermeket vállal? Többek között ezekről a kérdésekről is szó volt csütörtökön a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által szervezett Család és Karrier konferencián.


Vándorbölcső programot indítanak

e-nepujsag.ro, 2018. február 6.

"Március 24-én a Gyarapodó magyarság mozgalom keretében indítják útjára az Úz völgyében, Csinódon a Vándor- bölcső programot, mely az anyaországi Három királyfi, három királylány mozgalom keretében működő Vándorbölcső projekttel közösen működne."


BEMUTATKOZIK A HÁROM KIRÁLYFI, HÁROM KIRÁLYLÁNY MOZGALOM

egeszsegmagazin.hu, 2018. február 6.

Ötleteink közt szerepel, hogy támogassuk és segítsük az olyan helyi közösségeket, amelyek összefogják a családokat. Fontosnak tartjuk a család és a karrier egyensúlyát, ezért az Év Családbarát Vállalata-díjjal minden évben jutalmazzuk azokat a vállalatokat, amelyek családbarát munkahelynek számítanak.


Megjelent a Debreceni Korzó februári száma

dehir.hu, 2018. február 1.

A szokásos harmadik oldalas jegyzet szerzője ezúttal Engler Ágnes, a Debreceni Egyetem oktatója és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom debreceni vezetője. Írásának témája: "A család igazi erőforrássá válhat, ha – a jól működő kapcsolatok révén – a szűkebb és tágabb család tagjai harmonikusan visznek a közösségbe és vesznek ki onnan időt, energiát, odafigyelést, szeretetet."


NOVÁK KATALIN: A CSALÁDSZERVEZETEK ÖSSZEFOGÁSA HOZZÁJÁRUL A CSALÁDOK ÉVE SIKERÉHEZ

magyaridok.hu, 2018. január 26.

"Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke kiemelte, hogy nagyon jó az együttműködés a családszervezetek között, adminisztratív kérdésekben is sokszor egyeztetnek, és közös programokat is rendszeresen megvalósítanak."


Lobogó hirdeti Tapolca újszülöttjeinek érkezését

veol.hu, 2018. január 26.

"A városban a polgármesteri hivatal homlokzatán mostantól minden újszülött érkezésekor Isten hozott – Tapolca feliratú babazászló leng. Dobó Zoltán polgármester elmondta, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom céljaival egyetértve, hasonlóan más településekhez, Tapolca is elkészíttette a babazászlóját, hogy az a városházára kitéve hirdesse: új tapolcai polgár született."


Kiemelkedő szakmai eredményeket ismert el az EMMI

polgarportal.hu, 2018. január 23.

"Az önkéntesség, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyteremtése és a gyermekvédelem területén kiemelkedő munkát végző embereknek adtak át miniszteri elismeréseket kedden Budapesten. A díjazottak között volt a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány."


Beszámoló a parajdi Angyalváró ünnepségről

haromkiralyfi.hu, 2018. január 17.

2017-ben is részt vettünk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hagyományos karácsonyi programján, a parajdi Angyalváró ünnepségen, ahová Erdély minden pontjáról több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermek érkezett. A gyermekek örömteli karácsonyához, adományozóink jóvoltából, mi is hozzá tudtunk járulni közel 500 cipősdoboz ajándék összeállításával.


Top 10: Ez történt 2017-ben Budafok-Tétényben

budafokteteny.hu, 2018. január 11.

"Tavaly nyáron vehettük át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól a Családbarát hely címet. Velük együtt szerveztük meg szeptemberben az országos családi napot, ahol több helyszínen, ingyenes programokkal, koncertekkel, előadásokkal, játszóházzal vártuk a család minden tagját."

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!