Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Kopp-Skrabski-díj szavazás végeredménye
A díjazottak megtekintése... »

Csatlakozz hozzánk!
Legyél az önkéntesünk, a Mozgalomnak szüksége van Rád... »

Te mit tehetsz?
Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat...»

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Te mit tehetsz?

Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat, és Te is tenni szeretnél érte valamit. Mit tehetsz tehát?

  1. Nézd meg min dolgozunk, nézz szét a honlapunkon, reméljük sok hasznos tartalmat találsz, ezek száma hétről hétre bővülni fog! Írd meg nekünk az info@haromkiralyfi.hu e-mail címre, mi az, amit még látni szeretnél a honlapon, sőt bátran küldj olyan linkeket, cikkeket, videókat, amelyeknek úgy érzed, itt a helye!

  2. Legyél az önkéntesünk! Írd meg nekünk mihez értesz, mit szeretnél tenni, lehet, hogy épp a Te tudásodra, lelkesedésedre van szükségünk. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le egyetlen eseményről, hírről sem.

  3. Társadalmunk egyik legsúlyosabb problémája, hogy a kívánt, tervezett gyermekek nem születnek meg. Ennek súlyos egészséglélektani okai és következményei vannak. Munkánkat adód 1%-ával is támogathatod, ha a Végeken Egészséglélektani Alapítványt jelölöd meg kedvezményezettnek! Az alapítvány adószáma: 19677581-1-42. Ez is nagy segítség nekünk, köszönjük!

  4. Segítheted a mozgalmat szolgáltatással (pl. nyomdai szolgáltatás, weblapszerkesztés), tárgyi adományokkal vagy szponzorációs együttműködéssel. Tölts ki ezt a rövid kérdőívet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy tarthassuk Veled a kapcsolatot, és hogy mindig időben értesülj eseményeinkről, híreinkről!

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!