Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Kopp-Skrabski-díj szavazás végeredménye
A díjazottak megtekintése... »

Csatlakozz hozzánk!
Legyél az önkéntesünk, a Mozgalomnak szüksége van Rád... »

Mit tehetsz Te?
Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat...»

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Mit tehetsz Te?

Örülünk, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontosnak tartod célunkat, és Te is tenni szeretnél érte valamit. Mit tehetsz tehát?

  1. Nézd meg min dolgozunk, nézz szét a honlapunkon, reméljük sok hasznos tartalmat találsz, ezek száma hétről hétre bővülni fog! Írd meg nekünk az info@haromkiralyfi.hu e-mail címre, mi az, amit még látni szeretnél a honlapon, sőt bátran küldj olyan linkeket, cikkeket, videókat, amelyeknek úgy érzed, itt a helye!

  2. Legyél az önkéntesünk! Írd meg nekünk mihez értesz, mit szeretnél tenni, lehet, hogy épp a Te tudásodra, lelkesedésedre van szükségünk. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le egyetlen eseményről, hírről sem.

  3. Társadalmunk egyik legsúlyosabb problémája, hogy a kívánt, tervezett gyermekek nem születnek meg. Ennek súlyos egészséglélektani okai és következményei vannak. Munkánkat adód 1%-ával is támogathatod, ha a Végeken Egészséglélektani Alapítványt jelölöd meg kedvezményezettnek! Az alapítvány adószáma: 19677581-1-42. Ez is nagy segítség nekünk, köszönjük!

  4. Segítheted a mozgalmat szolgáltatással (pl. nyomdai szolgáltatás, weblapszerkesztés), tárgyi adományokkal vagy szponzorációs együttműködéssel. Tölts ki ezt a rövid kérdőívet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy tarthassuk Veled a kapcsolatot, és hogy mindig időben értesülj eseményeinkről, híreinkről!

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!